Tudod, hogy miért jobbak a Farmasi termékek a bolti termékektől?

Tudod, hogy miért jobbak a Farmasi termékek a bolti termékektől?

– Bőrgyógyászatilag tesztelt termékek prémium minőségűek

– Dr. C. Tuna termékek nem tartalmaznak:

Parabéneket. A kozmetikumok antibakteriális hatásáról gondoskodik azonban kerülni kell, mivel bőr öregedést okoz és a hormonrendszert negatívan befolyásolja. Dr. C. Tuna az antibakteriális hatást gyógynövény összetevőkkel érte el.

Triklozánt. Káros lehet a triklozán, ha szervezetünkbe túl sok jut, mivel ez egy könnyen felszívódó összetevő ezért fontos, hogy triklozán mentes kozmetikumot használjunk. A boltban kapható termékek közül a samponok, fogkrémek, szappanok és izzadásgátlók tartalmaznak sok triklozánt. Ez a szer szervezetünkben a következőképpen hat: – antibaktériumokkal rezisztens baktériumok szaporodnak el a testben, – hormonzavart okoz

Nehézfémeket. A környezet szennyezés miatt a nehézfémek bekerültek a növényekbe, a vizekbe, a levegőbe és a mi szervezetünkbe is. Nagyon fontos, hogy óvjuk szervezetünket a nehézfémektől, mivel emésztési problémákat, candida gomba elszaporodást, toxikus hatásokat idéz elő a vesékben, idegrendszer károsító, Alzheimer kórt és a csontok károsodását okozza.

Formaldehidet. Formaldehidet tartalmaznak a fogkrémek, folyékony szappanok, műszálak, gomba ölő szerek, fertőtlenítős tisztító szerek. A formaldehid belélegezve vagy felszívódva bizonyított, hogy rákos megbetegedést okoz.

Ftalát. A ftalát károsítja a hormonrendszert, impotenciát okoz, továbbá a gyermeket az anyaméhben is károsítja. Megtalálható műanyagokban, kozmetikumokban és falfestékekben. Belélegezve vagy kioldódás után károsítja egészségünket.

Egészségünk féltve őrzött kincsünk, ezért fontos vigyáznunk rá. A Farmasi termékek prémium minőségűek és nem tartalmazzák a fenti összetevőket.