Téli hajápolással kapcsolatos tippek, trükkök

A téli hónapokban gyakori probléma a hajszálak elvékonyodása, a fejbőr megfázása, a korpásodás, szerencsére ezekre a problémákra kis odafigyeléssel van megoldás.

Sok stresszt okoz fejbőrünknek, hajszálunknak a hideg környezetből a fűtött meleg helységbe való belépés.

Amennyiben félted a hajad, de utálod a sapkát dobd fel a kapucnit, ez nagyon sokat számít az egészség megőrzésében.

Hajunk ilyenkor szárazabb söprűs végű, kibontásához használjunk szilikon szőrű bontó kefét, kötelező tartozék még a kifésülő spray és a hajvégápoló olaj használata is.

Továbbá, ha hajhullással küzdesz és vékony szálú könnyen zsírosodó a hajad, akkor fontos, hogy káros anyag mentes samponnal ápold hajkoronád.
A Farmasi termékcsalád Csalán samponja ideális megoldás lehet, mivel a csalán tele van értékes hatóanyagokkal.

Használatától hajad fényes, jó tapintású lesz. Hajmosás során ezt a sampont 5 percig kell a fejbőrön tartani, hogy a hatóanyagok kifejtsék hatásukat, ezután váltott hőmérsékletű vízzel öblítsd le a habot. Ez vérbőség fokozó és erősödnek a hajhagymáid. Fontos a vitamin fogyasztás is hajhullás esetén  B-, C- vitamint Szelént és Vasat kell be vinni a szervezetbe.

Sajnos az immunrendszer legyengülése betegség esetén, gyógyszerek mellékhatása drasztikus hajvesztést okozhat. Ilyenkor 2-3 hónap múlva áll vissza a szervezet a normál állapotába. Javasolt még ilyenkor hajszeszt is használni. Fontos hatóanyag a ginseng és a kapszaicin.

Ha szeretnél rendelni a fenti termékek közül azt könnyen megteheted. Ide kattintva regisztráld magad és indulhat a vásárlás!

Vagy küldj egy e-mailt (elmenyfodraszat@gmail.com) azoknak a termékeknek a listájával amit szeretnél megvenni, add meg a telefonszámodat és felveszem veled a kapcsolatot!

További termékekért kattints ide és lapozz bele a katalógusba!